UK
contact@lundgreens.com
+45 70 26 88 55

Karriere hos Lundgreen’s

Lundgreen’s Capital er den professionelle sparringspartner om finansielle risici for virksomheder, formuende kunder, kommuner og organisationer: Vi rådgiver også om makroøkonomiske udsigter og hvilken betydning forventningen til udviklingen på de finansielle markeder har for den individuelle kunde.
Vores virksomhed er meget ung, så Lundgreen’s Capital bygger på passion. Den skandinaviske baggrund bidrager til hvordan vi omgås internt. Vi er ærlige over for hinanden i en afslappet atmosfære men vi er meget dedikerede til det vi laver, kundefokuserede og flittige. Efter arbejde er vi gode til at fejre en succes.

Vores kunder findes i Danmark, Finland og Tyskland. Disse rådgives fra kontoret i København og desuden har vi en lille analyseenhed i Hong Kong.

Lundgreen’s Capital satser udelukkende på kvalitet, vi har tre kerneværdier tillid, indsigt og engagement. Det er bærende for hvordan vi omgås virksomhedens kunder og med hinanden. Vores virksomhed er stadig lille men der er fremgang hele tiden og kvaliteten i vores arbejde tiltrækker kunder og store seriøse medier fra flere lande.

Da vores virksomhed er ung så ændres udviklingen afhængig af kundernes behov, men der er ingen tvivl om, at vi tiltrækker dygtig arbejdskraft og vi har ingen intention om at ændre dette. Det er en fundamental forventning til enhver ansøger, at man er dygtig, flittig og loyal. Omvendt har vi en grundlæggende tro på, at vores medarbejdere indeholder en masse spændende kvaliteter der gør, at man får muligheden for at præge sin egen udvikling, hverdag og det man arbejder med. For os er potentiale hos den enkelte medarbejder lig med talent, og vi tror på talent. Engelsk er virksomhedens sprog så det forventer vi, at alle medarbejdere mestre på højt niveau. I virksomheden er teamwork en naturlig ting og ikke en kvalifikation i sig selv.

Hvilke kvalifikationer leder vi efter ?

Den gode ansøgning som kunne føre til en samtale beskriver hvad du kan bidrage med for at gøre Lundgreen’s Capital endnu mere succesfuld. Ansøgningen må meget indeholde dine tre personlige kvaliteter som vi skal huske dig for.

De områder der er vigtige for os og hvor vi får behov for arbejdskraft når vi vokser er:

 

Professionel rådgivning af vores kundesegmenter.

Salg og research i forbindelse med potentielle kunder / kundesegmenter.

Kommunikation er vigtigt for os, vi er dygtige til det, men vi skal løbende forbedre os.

Makroøkonomisk research

Finansiel markedsresearch, specielt sektorresearch om aktier.

Avanceret finansiel risikostyrring og intern politik for risikostyring

Kvantitativ finansiel matematik

Global people management i virtuelle teams

Udvikling og opbygning af talent

Intern rapportering af regnskab og risiko samt udvikling af instrukser

 

En fast løn mener vi skal afspejle markedsvilkårene men bonus er en naturlig ekstra udbetaling når det er gået godt, og her ser vi medarbejderne som partnere. Det er gået godt når kunderne er tilfredse og virksomheden har givet et vist overskud. Desuden skal den individuelle præstation selvfølgelig være i orden.

Ansøgere kan altid kontakte os på mail careers@lundgreens.com