UK
contact@lundgreens.com
+45 70 26 88 55

LUNDGREEN’S INVEST – DEEP KNOWLEDGE FOND A/S

Invester i innovative vækstvirksomheder

Registreringsnummer hos Finanstilsynet: 24861
Minimumsinvestering: Kr. 750.000,00.
Lundgreen’s Invest – Deep Knowledge Fond A/S er en alternativ investeringsfond (AIF).
Der er mulighed for halvårlig ind- og udtrædelse i fonden.

De virksomheder investeringsfonden investerer i, er primært fra følgende segmenter:

✔ Virksomheder, der er baseret på dyb indsigt inden for deres område, og som typisk har IP og / eller patentrettigheder.

✔ Investeringer med et interessant afkast, der relaterer sig til energi og klima. De utroligt mange tiltag og ændringer på området åbner pt. for særlige muligheder grundet de store bevægelser, og nye behov, inden for energi og klima.

✔ Virksomheder der er etableret med en eksisterende produktion, gerne overskudsgivende og med IP / patentrettigheder, hvor virksomhedens produkter er egnede til et teknologisk / digitalt udviklingsspring. Dette kunne f.eks. udvikles i samarbejde med et universitet.

OM DENNE INVESTERING

Lundgreen’s Invest – Deep Knowledge Fond A/S givet et afkast på 65,5 % siden 2. kvartal 2021 (ikke realiseret forventet værdistigning.

AIF’en har nu en etableret investeringsportefølje i vækstselskaber der enten er overskudsgivende, eller tæt på at blive overskudsgivende. Det forventes, at AIF’en øger sin investering i nogle af disse virksomheder samt, at der investeres ind i yderligere fire til fem nye selskaber.

Eksempler på virksomheder i den nuværende investeringsportefølje:

Bookbites A/S – Nordeuropas førende virksomhed inden for udlån af e-bøger via skoler og biblioteker samt facilitering af IT infrastruktur for bogforlag i forbindelse udgivelse af e-bøger. Denne virksomhed har et stigende overskud og kunne være kandidat til at blive børsnoteret.

MASH Makes A/S – Et dansk selskab der er blandt verdens førende inden for produktion af Co2 negativ bioenergi. Selskabet har påbegyndt sin globale ekspansion, som samtidig snart forventes at blive profitabelt. Hvis selskabet vækstplaner omsættes, så bliver det et særdeles stort globalt selskab.

AIRbyNATURE ApS – Selskabet har patenterede løsninger til indbygning af ventilation uden brug af rør. Det er en billigere, mere klimavenlig og æstetisk bedre løsning end en konventionel løsning. Selskabets salg stiger og man forventer overskud i år.

Sternula A/S – Virksomheden er verdens førende inden for den nye maritime kommunikationsstandard AIS 2.0. Opbygningen af det globale netværk er fremskreden og meget store, samt lange, kontrakter med f.eks. maritime myndigheder begynder at blive forhandlet på plads. Selskabet kunne meget vel være en kandidat til en børsnotering i 2026.

IND- OG UDTRÆDELSE AF FONDEN

 AIF’en tilbyder investorer at kunne ind- og udtræde hvert halve år, i den udstrækning, at det er muligt. Derfor har AIF’en reserveret fem pct. af sin investerede formue til at kunne servicere udtrædelser. Disse 5 pct. skal enten være investeret i børsnoterede værdipapirer eller være tilgængelige i form af commitments fra investorer.

Ind- og udtrædelse sker til den kurs, som fonden har beregnet, tillagt eller fratrukket, ind- og udtrædelsesomkostninger.

Vil du vide mere om Deep Knowledge Fond A/S?

Efterlad dine oplysninger nedenfor, og vi kontakter dig snarest.
  • ✓ Valid number ✕ Invalid number
  • 8 + 7 =
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

LUNDGREEN’S INVEST – DEEP KNOWLEDGE FOND

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

CENTRAL INVESTOR INFORMATION

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab