UK
contact@lundgreens.com
+45 70 26 88 55

Bliv Aktionær

 

 

Lundgreen’s Capital vokser, og derfor søger vi mere kapital og nye aktionærer. I dag har Lundgreen’s Capital allerede 35 aktionærer, hvor det nu bliver muligt for endnu flere investorer at købe aktier i selskabet. Når denne kapitaludvidelse forhåbentlig kommer på plads, så er den sidste store hjørnesten på plads og næste store skridt for Lundgreen’s Capital er en IPO i fjerde kvartal i 2026.

  • I starten af juni fik vi forhandlet de sidste store samarbejdsaftaler på plads, som er en vigtig forudsætning for vækststigningen de næste tre år.

  • Vi har allerede påbegyndt den interne forberedelsesproces på en IPO i fjerde kvartal 2026

  • Den kapital, som vi rejser i år, går til at øge vores salg og delvist til at styrke vores likviditetsreserver, men altså ikke til f.eks. at produktudvikle og lignende.

Den egentlige aktieudvidelse forventer vi finder sted senere på året. Interesserede investorer kan blive skrevet op til at blive kontaktet når aktieudvidelsen finder sted, vi kan dog ikke garantere, at der er flere aktier til salg på det tidspunkt.Vi investerer i øjeblikket ind i et selskab, som vi har et stærkt samarbejde med. Fra årets start havde vi ikke regnet med at få den mulighed, men investeringen er særdeles profitabel for Lundgreen’s Capital og derfor har vi fremrykket vores kapitalbehov. Vi tilbyder derfor investorer en mulighed for at deltage i den kommende aktieudvidelse allerede nu, og med op til 20 pct. rabat på aktiekursen i forhold til den nye aktiekurs senere på året.Investorer med interesse i den mulighed er naturligvis også velkommen til at kontakte os.

Lundgreen’s Capital has been in the market since 2009. The company’s advisory business and mutual fund operate under the regulation of the Danish FSA. Lundgreen’s Invest -China Fund holds the highest 5-star rating in Morningstar and Lipper.

 

 

Bestil mere information om den planlagte aktietegning i Lundgreen’s Capital

Efterlad dine oplysninger nedenfor, og vi kontakder dig snarest.
  • ✓ Valid number ✕ Invalid number
  • 11 − 1 =
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.