UK
contact@lundgreens.com
+45 70 26 88 55

LUNDGREEN’S INVEST – HIGH TECH DEFENCE FOND A/S

 Invester i nye og innovative defence virksomheder med høj vækst

Registreringsnummer hos Finanstilsynet: 25594

Minimumsinvestering: Kr. 750.000,00.

Lundgreen’s Invest – High Tech Defence Fond A/S er en alternativ investeringsfond (AIF).

Der er mulighed for halvårlig ind- og udtrædelse i fonden.

✔ Lundgreen’s Invest – High Tech Defence Fond A/S har indgået et enestående og eksklusivt samarbejde om at investere i nye innovative produkter, der udvikles til forsvar og efterretingstjenester

✔ Fondens samarbejdspartner er dansk og hvert produkt, der udvikles, forankres i et selvstændigt selskab med sit eget stærke vækstpotentiale.

✔ Fonden har allerede investeret i seks selskaber, og forventer snart at investere ind i yderligere to selskaber – for alle produkter gælder, at der på forhånd er stor interesse hos kunderne.

OM DENNE INVESTERING

Lundgreen’s Invest har indgået et unikt samarbejde med Normark Defence om investeringer i nye innovative og højteknologiske produkter til forsvar, efterretningstjenester og forsvarsindustrien (se også næste afsnit ”Om Normark Defence).

Hvert produkt, som Normark Defence udvikler, udskilles i et selvstændigt selskab. Lundgreen’s Invest – High Tech Defence Fond A/S er i den forbindelse den eksterne investor der indskyder vækstkapitalen, mod at få en ejerandel af det enkelte selskab. Disse højteknologiske produkter er udviklet i samarbejde med førende universiteter med særlig viden og forskning inden for den specifikt anvendte teknologi. Fondens indskudte startkapital i selskaberne er sikret en særlig præferencestatus i forbindelse med salg, eller eventuel likvidation, af de enkelte selskaber.

Normark Defence har en særlig indsigt i, hvorledes f.eks. forsvarsbudgetternes allokeringer til indkøb og genkøbsaftaler kan inddrages i salget af deres produkter, og desuden er Normark Defence også anerkendt for sine innovative løsninger blandt store internationale virksomheder i forsvarsindustrien.

De enkelte produktudviklinger indkapsles i hvert sit selskab netop med henblik på videresalg. Halvdelen af selskaberne forventes frasolgt tidligt, som produktudviklinger der har vist sig kommercielt bæredygtige. Andre fastholdes i længere tid, dog med et forventet salg inden for tre år og de sidste 10 til 20 pct. af selskaberne forbliver eventuelt i ejerskab eller børsnoteres.

Fonden kan frit vælge at investere i hvilken som helst virksomhed inden for ”Defence”, dog er der en landebegrænsning. Desuden investerer fonden ikke i nukleare produkter, våben eller ammunition.

OM NORMARK DEFENCE

Normark Defence ApS (CVR-nr. 43 24 95 92) er grundlagt af Mikkel Normark. Selskabet har i alt syv ansatte der er beskæftiget med at udarbejde højteknologiske og innovative produkter til forsvar, efterretningstjenester og forsvarsindustrien. Alle ansatte har både en karriere hos forsvaret eller efterretningstjenesten, samt en kommerciel baggrund.

Normark Defence har stor erfaring i at arbejde med innovative løsninger der kan anvendes af forsvaret, efterretningstjenester og store selskaber inden for forsvarsindustrien. Normark Defence har opbygget et meget stærkt netværk blandt disse kundesegmenter og har derfor også en ualmindelig god indsigt i nye produktønsker hos selskabets potentielle kunder.

Den tekniske produktudvikling sker i samarbejde med udvalgte forskere på forskellige højtansete universiteter. De teknologiske udviklinger der indgår i de endelige produktløsninger til kunderne er som regel ikke tiltænkt et forsvarsprodukt. En af mange kvaliteter hos Normark Defence er evnen, og erfaringen, i at tænke disse yderst innovative højteknologiske udviklinger ind i produktløsninger til kunderne. De patentrettigheder som typisk er udtaget på universiteterne overtager Normark Defence som hovedregel mod en engangsbetaling eller en royaltyaftale.

Lundgreen’s Capital har gennem længere tid opbygget relationen til Normark Defence, herunder også lavet den nødvendige gennemgang af Normark Defence. Mikkel Normark er højt respekteret i sit netværk og har f.eks. plads i bestyrelsen i CenSec (Center for Defence, Space og Security). I bestyrelsen finder man repræsentanter fra andre spændende danske virksomheder inden for defence, Erhvervsstyrelsen og Forsvarsministeriet.

Vil du vide mere om High-Tech Defence Fond A/S?

Efterlad dine oplysninger nedenfor, og vi kontakter dig snarest.
  • ✓ Valid number ✕ Invalid number
  • 11 + 5 =
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lundgreen’s Invest- High Tech Defence Fond

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Central Investor Information

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab