UK
contact@lundgreens.com
+45 70 26 88 55

Lundgreen’s i Kina

Kina

Som verdens næststørste økonomi er Kina et naturligt område for mange virksomheder og i stigende grad en destination for investorer. Kina er af mange årsager kompleks og derfor vælger vi at bruge mange ressourcer på Kina for at kunne tilbyde en indsigtsfuld rådgivning om Kina. Gennem mange år har vi opbygget vores eget netværk i Kina og vi har en lille analyseenhed i Hong Kong. Som med alt andet hos Lundgreen’s Capital kan vi arbejde med individuelle forespørgsler eller risici for den enkelte virksomhed eller investor. Alternativt kan vi tilbyde økonomiske præsentationer om Kina direkte hos kunden i Europa.

Kinas økonomi er meget mere end blot en holdning til overordnede økonomiske nøgletal. Kina er hele tiden i bevægelse, hvor vores analyser indeholder de temaer vi vurderer som væsentlige. Derfor er vores kvartalsmagasin om Kina ”Lundgreen’s China Quarterly” efterspurgt og læses i mere end 10 lande.

Lundgreen’s Capital er i stigende grad sparringspartneren om Kina, men skat og jura er vigtige elementer når Kina er på dagsordnen og der stiller vi gerne op sammen med andre rådgivere der har indsigt på disse specifikke områder.